Conseller de la Generalitat provisional presidida per Josep Tarradellas, alcalde de Barcelona, ministre de Defensa, vicepresident del Govern espanyol, diputat al Congrés, primer secretari del PSC, president de Catalunya Caixa, Narcís Serra i Serra ho ha estat tot a la política i a la vida i sempre se n’ha sortit, i això que s’ha enfrontat a situacions ben complicades. L’última ha estat l’absolució dels presumptes delictes dels que era acusat per la seva actuació a Catalunya Caixa. Abans, però, ja va ser exonerat dels casos GAL, les escoltes del Cesid i l’informe Crillon durant el seu pas pels governs de Felipe González, encara que un d’aquests el va forçar a dimitir com a vicepresident, l’única taca en la seva carrera política.

PUBLICITAT
Renfe / Viaja como piensas

Nascut a Barcelona el 30 de maig del 1943, forma part d’una d’aquelles 400 famílies catalanes que, segons el gran pròcer esdevingut estafador Fèlix Millet, sempre es troben a tot arreu.

Per llegir l'article complet fes una prova gratuïta de 15 dies o fes una subscripció de pagament. Accedeix si ja ets subscriptor.