Mike Baxter (Tim Allen) és pare de tres filles i treballa de director de màrqueting per a una gran botiga d'articles de caça i esports. Creu en valors tradicionals, és republicà i culpa Obama de tot allò de dolent que li passa a ell i al seu país. Durant els darrers vuit anys Mike ha estat un dels personatges favorits de televisió als Estats Units, en la seva sèrie Last Man Standing. Però no per a tota la població, sinó especialment per als votants republicans, que són els que veuen sobretot aquesta sèrie.

PUBLICITAT
Renfe / Somos tu mejor Opción

Quan, el 10 de maig del 2017, ABC la va cancel·lar pel seu cost de producció després de sis temporades (malgrat ser la segona comèdia més vista de la cadena), hi va haver grans queixes per part d'aquest públic. Tantes, que finalment Fox (l’altra gran cadena propera als republicans) va comprar la sèrie i en va llançar la setena temporada. A l'abril del 2019 ha anunciat que se n’està gravant la vuitena, per a alegria dels més conservadors. Aquest és només un exemple que la ideologia també pot trobar-se en el que consumim, incloent pel·lícules i sobretot sèries de televisió.

Per llegir l'article complet fes una prova gratuïta de 15 dies o fes una subscripció de pagament. Accedeix si ja ets subscriptor.