Registre Invitat

Ets a un pas de poder desbloquejar 3 articles de la revista política&prosa cada mes.
Només has d’emplenar aquest breu formulari.

Entitat de referència
Benvingut a política&prosa
  • Política&Prosa - Invitat free one-time fee
  • Política&Prosa - Digital - 4 euros/mes 3,85€ - one-time fee
  • Política&Prosa - Completa/Mensual - 12 euros/mes 11,54€ - one-time fee
  • Política&Prosa - Completa/Anual - 130 euros/any 125,00€ - per 1 any
  • Política&Prosa - Mecenes - 200euros/any 192,31€ - per 1 any
  • Política&Prosa - Invitat Especial free per 4 mesos
Accepto les condicions de l’oferta *
He llegit i accepto la política de privacitat

*Condicions de l’oferta. Un cop registrat, l’usuari tindrà accés immediat a un total de 3 articles/publicacions mensuals de forma gratuïta. Quan l’usuari hagi accedit als 3 articles/publicacions durant un mateix mes, es restringirà l’accés a qualsevol altre contingut que no hagi estat publicat en obert al lloc web de política&prosa.

El còmput dels 3 articles/publicacions mensuals es realitzarà per mesos naturals i es reiniciarà el dia 1 de cada mes.

El nombre d’articles als quals l’usuari podrà accedir no serà acumulable, de manera que en cas que l’usuari durant un mes natural no hagi accedit a 3 articles/publicacions, no tindrà dret a accedir a més de 3 articles/publicacions durant el mes següent o successius.

El registre implica la recepció dels butlletins periòdics que política&prosa envia als seus subscriptors per correu electrònic sent inescindibles ambdós serveis de tal manera que la sol·licitud de baixa del butlletí periòdic implicarà la baixa del registre com a usuari del lloc web política&prosa. Tot i això, l’usuari podrà sol·licitar la baixa del registre d’usuari del lloc web política&prosa i mantenir la subscripció als butlletins periòdics.

Les dades personals proporcionades per a la contractació d’aquest servei es conservaran durant l’execució del contracte i fins transcorregut 1 any des de la resolució del contracte. Tot això sense perjudici del dret d’informació, accés, rectificació i el dret de supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

Projecte finançat per la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, Ministeri de Cultura i Esport