L’home de l’antropocè

Manuel Arias Maldonado (Màlaga, 1974) és professor de Ciència Política, llicenciat en Dret i doctor en Ciències Polítiques. Va ser becari Fullbright i ha fet recerca a les universitats de Keele, Oxford i Siena. Ha centrat bona part de les seves investigacions en la política mediambiental. També és autor de diversos assaigs, entre els quals hi ha Antropoceno, La política en la era humana (Taurus), (Fe)male Gaze (Cuadernos Anagrama) i La democracia sentimental: política y emociones en el siglo XXI (Página Indómita).

PUBLICITAT
Renfe / Viaja como piensas

 

És una sensació estranyíssima transcriure aquesta entrevista quan una pandèmia amenaça d’acabar d’una volada amb l’era de l’antropocè. L’ésser humà ha fet tantes coses per destruir el planeta que el sosté, que retornar a les paraules de Manuel Arias Maldonado produeix la sensació d’estar sentint cant gregorià en una discoteca, amb ecos insospitats, inquietants i imprevistos. Unes idees que agafen derivades inesperades, i que va exposar a Barcelona aprofitant el seu pas per l’Escola Europea d’Humanitats del Palau Macaya, de la Caixa.

Per llegir l'article complet fes una prova gratuïta de 15 dies o fes una subscripció de pagament. Accedeix si ja ets subscriptor.